Monolo.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Fabelab

Fabelab er et lekent, økologisk skandinavisk barneromsinteriørmerke som tror på å skape høykvalitets, innovative og ansvarlige fremstilte produkter for et koselig og kreativt hjem. De designer produkter som oppmuntrer til nysgjerrighet og fantasi. Disse produktene er mangfoldige og vokser med familien, og samler historier og minner underveis.

Det handler om historiefortelling og fantasifull lek. Produktene skal inspirere barn og deres foreldre til å være kreative og lekne, utvide horisonter og oppmuntre til forståelse og empati.

Fabelab lager innovative barneprodukter til hverdagsbruk som lages ansvarlig og med kjærlighet. Skjønnhet og funksjonalitet er i sentrum av designprosessen. Produktene er designet for å stimulere barns sanser og fantasi i alle faser av deres utvikling, og blir en integrert del av lekuniverset.

BÆREKRAFT

Å gjøre en forskjell i designen er ikke alt - hvordan produktene blir levendegjort er like viktig!

For Fabelab handler bærekraftig design om å bruke riktige materialer, sikre riktig behandling av arbeidere, samt levetiden til produktet, og det er grunnen til at de produserer multifunksjonelle produkter som vokser med barnet gjennom produsenter vi respekterer.

Produktene er alltid basert på 100% GOTS-sertifisert økologisk bomull, og Fabelab prøver å fylle produkter med økologisk bomull eller resirkulert polyester der det er mulig, men selvfølgelig er produktets vask og levetid viktig.

Viser 1 til 25 (av 27 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke