Monolo.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Kids Concept

Kids Concept ble grunnlagt i 2007 med en lidenskap for å skape produkter med den hensikt at "barn skal være barn". Å bidra til å forenkle livet rundt barna og gi dem muligheten til en trygg og lekende barndom, for å spre glede og oppmuntre til mer lek for alle barn.

 

Det er enkelt å dekorere barnas rom med våre konsepter, og det vil være et koselig miljø med et godt gjennomtenkt tema i både interiørdetaljer og leker. Alle våre produkter er eget design med fokus på funksjon og tiltrekning.

 

Kvalitet, sikkerhet og ansvar er de viktigste retningslinjene for alle involverte, naturlig sammen med en miljømessig forpliktelse. Vi stiller strenge krav til lekene våre, og i vårt arbeid legger vi alltid barnas sikkerhet først. Våre interiørdetaljer og leker må være trygge, robuste og sikre for å leke med. De er laget for å bli arvet fra stor søstre til små brødre og til neste generasjon.

 

Kid's Concept er et kjent merke blant småbarnsforeldre, og i dag selges våre produkter i mange land i Europa, online og i fysiske butikker. Det europeiske markedet er nådd via distributører i Tyskland, Polen, Benelux, Hellas, Spania, Island, Australia og Slovenia. Selvutviklede produktlinjer forenkler butikkens arbeid ved å tilby komplette konsepter for en koordinert og attraktiv barneavdeling i butikken eller online. Den unike designen og den sammenhengende serien er vår suksess.

 

Kontoret, utstillingslokalet og lageret ligger i Viared utenfor Borås, kun 60 kilometer fra Göteborg.

 

1
Viser 1 til 3 (av 3 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke