Monolo.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Liewood

LIEWOOD skaper uimotståelige produkter for den moderne familien - fra organiske tekstilprodukter og mykt strikkevarer til vår samling av bambus servise i vakre former og delikate farger. Alt sammen skaper produktene et unikt, rent og enkelt univers - og de er alle et resultat av vår 360 graders forståelse av den overordnede designprosessen.

 

Vår ambisjon er enkel: Å forpeke langsom livsstil - skape produkter som varer i generasjoner.

 

LIEWOOD er basert i København, og vårt univers er dypt forankret i den nordiske designtradisjonen.

 

LIEWOOD designer konseptuelt sterke produkter - respekterer ømhet og uskyld av barndommen og livsstilen til moderne familier. Våre produkter er i stand til å følge moderne familier overalt - med ulike formål i tankene og i kommende generasjoner. Rene former og delikate utskrifter fulle av personlighet går hånd i hånd med funksjonalitet - noe som gjør LIEWOOD til det morsomme og fantastiske alternativet. LIEWOOD-produkter er laget på grunnlag av originalt arbeid, de fineste materialene og en moderne tilnærming til design. Vi har høye krav til kvalitet i både produkter og kundeservice, og alt vi gjør er gjort med omhu og hensyn.

 

LIEWOOD har en kompromissløs og etisk tilnærming til produksjon. Vi drives av sterke verdier, og vi tar beslutninger basert på dyp kunnskap og erfaring. Alle våre produkter er produsert under kontrollerte, sikre og rettferdige forhold og av dyktige leverandører som ikke bryr seg om arbeid eller miljø. Våre tekstilprodukter er laget i India på en GOTS (Global Organic Textile Standard) sertifisert leverandør. Vi bruker de beste mulige materialene, som har bestått strenge krav og kvalitetskontroll - og vi følger personlig hver samling fra tegnebord til butikkhylle.

 

LIEWOOD ble grunnlagt sommeren 2015 av Anne Marie Lie Nielsen med det formål å skape et unikt interiørkonsept med fokus på funksjonalitet, fine linjer og enkle detaljer. Anne Marie har 15 års erfaring innen moteindustrien med design, innkjøp og produksjon for internasjonale merkevarer. DNA i LIEWOOD er et resultat av Anne Maries lidenskap for design, estetikk og troen på at skjønnhet ligger i detalj. Å være en mamma av små barn, er Anne Marie synkronisert med kravene til en moderne familie, en forståelse som er hjertet og sjelen til LIEWOOD.

 

 

Viser 1 til 25 (av 27 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke